2023 Yılının İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

0
33

Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği’nin 2023 yılı Nisan ayı meclis toplantısı Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Başkanı Alinur Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği 2022 yılı faaliyet raporunun oylandığı toplantıda yılda bir kez seçimleri gerçekleştirilen encümen ile plan ve bütçe komisyonları seçimleri gerçekleştirildi.

Meclis başkanı Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ayşegül Seyran, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Mersin, İnegöl Belediye Meclis Üyesi Ergün İlçin ve Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Murat Yıldırım yeni dönemin encümen üyeleri olarak seçildi.

Plan ve bütçe komisyonu için yapılan seçimde ise Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ş. Fethi Yıldız, Gemlik Belediye Meclis Üyesi Tekin Rama, Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Ali Çiftçi, Gürsu Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Arslan ve Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Gökhan Menteş komisyon üyesi olarak seçildi.