Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa’nın turizm potansiyelini uluslararası boyuta taşımak amacıyla önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.
Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa’nın turizm potansiyelini uluslararası boyuta taşımak amacıyla önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.
Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği’nin davetiyle kente gelen Avrupa Türk Seyahat Acenteleri Birliği (COPP TR) Başkanı Fatih Şenel, Bursalı turizm profesyonelleriyle bir araya geldi.
Yıldırım Belediyesi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısında, Bursa ile Avrupa ülkeleri arasındaki turizm ilişkilerinin geliştirilmesi, karşılıklı tanıtım faaliyetlerinin artırılması ve ortak projelerin hayata geçirilmesi konuları masaya yatırıldı.
Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Oktay Yılmaz, “Sayın Fatih Şenel’i ve değerli turizm paydaşlarımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Görüşmeler sonucunda Bursa turizmi adına yeni iş birlikleri geliştirme yönünde önemli adımlar atma kararı aldık.” ifadeleriyle toplantının verimli geçtiğini belirtti.
Bu temasların yalnızca tanıtım değil, aynı zamanda ekonomik katkılar da sağlayacağını dile getiren Yılmaz, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarının memleketlerine olan ilgisini artırmanın turizm sektörüne ivme kazandıracağını vurguladı.
Başkan Yılmaz, toplantıya katılan tüm paydaşlara teşekkür ederek, bu iş birliklerinin somut projelere dönüşeceği sinyalini verdi.