Gerçekleştirdiği yerel, ulusal ve uluslararası tanıtım çalışmalarıyla Bursa’daki tüm turizm dinamikleriyle birlikte Bursa’nın sahip olduğu eşsiz turizm destinasyonunu tanıtmayı sürdüren Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği kentin yerel lezzetlerini ve turizm alanlarını tanıtmak adına gotobursa sosyal medya hesapları üzerinden ‘Karavanda İftar’ programını başlattı.
Bursa Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Ramazan Başan, Bursa Uludağ Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Öğr. Üyesi Doğan Yavaş, Bursa’nın duayen şefi Bülent Barış (Şef Bülent) ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın katılımıyla gerçekleşen program Bursa’nın adrenalin dolu imkanlarıyla öne çıkan Gürsu Ericek Gölü’ndeki Adrenalin Park tesislerinde başladı.
Şef Bülent Barış tarafından oluşturulan menü dahilinde pişirilen Bursa yemekleri devamında programın yapılacağı yere getirilerek programa konuk olan katılımcılara sunuldu. Bursa’nın yerel lezzetlerinin konu alınarak kentin diğer şeflerinin de katılımıyla devam edecek olan program Bursa’nın farklı ilçelerinde farklı konuklar ve belediye başkanlarının katılımıyla devam edecek.