2022 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

0
124

Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği’nin 2022 yılı meclis toplantısı Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği 2. Başkan Vekili ve Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın başkanlığında BUSKİ konferans salonunda gerçekleştirildi.

Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt ve Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Meclis Üyeleri’nin katılım sağladığı dönemin ilk meclis toplantısında 2021 yılı kesin hesabı mecliste oylandı.

2021 yılı faaliyet raporunun görüşüldüğü meclis toplantısında yeni dönemin encümen üyeleri ve plan bütçe komisyonu üyeleri seçimi gerçekleştirildi. Yapılan encümen üyeleri seçiminde Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Başkanı Alinur Aktaş’ın Birlik Başkanı olmasından dolayı encümene de başkanlık edeceği dönemde Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ayşegül Seyran, Ali Mersin, Ahmet Eraslan ve Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Murat Yıldırım göreve getirildi.

Plan Bütçe Komisyonu Üyeleri seçiminde ise Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şaban Fethi Yıldız, Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Ali Çiftçi, Gürsu Belediye Meclis Üyesi İbrahim Arslan, Mudanya Belediye Meclis Üyesi Yusuf Akbulut ve Yenişehir Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Menteş göreve getirildi.